Publicat de: realtor | 10/04/2009

Apartamente scoase la licitaţie de Direcţia Finanţelor Publice Timiş continua

Primăvara vine cu o nouă super-ofertă din partea Direcţiei Finanţelor Publice Timiş, care scoate la licitaţie bunuri electrocasnice, electronice, maşini şi terenuri, la preţuri pe care şi le permite orice timişorean. Cei care nu apucă să-şi facă cumpărăturile de Paşti, o pot face la sfârşitul acestei luni, atunci când, DGFP Timiş organizează o nouă sesiune de licitaţii pentru bunurile scoase la vânzare de creditorii care vor să-şi recupereze din datorii. „Festivalul” licitaţiilor debutează în data de 28 aprilie 2009, la ora 14, la sediul Administraţiei Finanţelor Publice a Municipiului Timişoara (Calea Buziaşului nr.11a) cu scoaterea la vânzare a unei linii de producţie iaurt de fructe, cu o capacitate de 2.000 de bucăţi pe oră, pornind de la preţul de 121.680 de lei. În 29 aprilie, sesiunea de licitaţii este mult mai interesantă pentru publicul larg. Amatorii de chilipiruri îşi pot dota întreg apartamentul pentru că sunt scoase la licitaţie bunuri la preţuri foarte mici. Astfel, cei care se înscriu la licitaţie pot cumpăra un calculator pornind de la preţul de 116 lei, un monitor TFT de la 140 de lei, un storcător de fructe de la 92 de lei, alte două calculatoare începând cu preţul de 184 de lei fiecare, patru frigidere de la 276 de lei fiecare, un aparat de aer condiţionat la preţul de 204 lei, o canapea Atlans la preţul de 177 de lei, un congelator Whirpool la 192 de lei, un aragaz la 896 de lei, un malaxor cu 852 de lei, vitrine frigorifice la preţul de 435 de lei pe bucată, un frigider bar la 1152 de lei, un TV Plasmă cu diagonala de 106 cm la incredibilul preţ de 1.075 de lei, un TV LCD cu diagonala de 82 cm la 568 de lei şi alte două frigidere la preţul de 369 de lei fiecare. Amatorii de terenuri pot participa la licitaţia din data de 24 aprilie, ora 14.00, când DGFP Timiş scoate la licitaţie un teren intravilan situat în localitatea Săcălaz (suprafaţa terenului este de 995 m.p. cu un front stradal de 10 m.p.), la un preţ de 130.621 de lei (TVA inclus). În ultima zi a lunii aprilie, se scot la licitaţie un autoremorcher marca „Kraz” (licitaţia începe de la suma de 56.372 de lei) şi o platformă de transport agabaritică la preţul de 16.224 de lei. Persoanele interesate de achiziţionarea acestor bunuri trebuie să facă dovada că nu au restanţe la bugetul de stat sau la bugetul local şi să achite în prealabil suma de 10% din valoarea bunului pentru care participă la licitaţie. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Timişoara, situat pe Calea Buziaşului, nr. 11a, camera 106, sau la numerele de telefon 0256-290500 şi 0256-290631.


Responses

  1. anunta-ma despre viitoarele licitatii

  2. asi dorii si eu sa particip la o licitatie cu apartamente scoase la licitatie de primarie sau de DFP Timis. ma puteti contacta daca v-a avea loc o astfel de licitatie?

  3. de la ce pret ancepe licitatiile

  4. As dori sa particip la licitatii pt apartamente,deoarece vreau sa achizitionez un apartament. Daca se poate sa ma anuntati prin mail cand se tin licitatiile. De preferat, as dori un apartament in zona Girocului, Timisoara.

  5. as dori sa particip la licitatii pentru apartamente timisoara

  6. as dori sa ma contactati dak apare vreo licitatie pentru casa sau apartament.Multumesc anticipat

  7. As dori sa particip la o licitatie cu apartamente sau garsoniere scoase la licitatie de primarie sau de DFP Timis ma puteti contacta daca are loc o astfel de licitatie va multumesc

  8. vreau sa cumpar un imobil cu 2 cam scos la licitatie

  9. as dori sa fiu anuntata il legatura cu noi licitatii referitoare la apartamente,garsoniere..in timisoara.

  10. As dori sa fiu anutat in legatura cu noiile licitati va multumesc,,..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: