Publicat de: realtor | 18/05/2009

Se inaugurează noul centru al FM Logistic din Timiş

Investiţia FM Logistic, ridicată la Dudeştii Noi, a ajuns la final. Marţi dimineaţa va avea loc inaugurarea noului centru logistic realizat de compania franceză în judeţul Timiş. Locaţia este situată la doar câţiva kilometri de Timişoara, în comuna Dudeştii Noi.

Se inaugurează noul centru al FM Logistic din Timiş

Piatra de temelie a fost pusă anul trecut, în luna martie, investiţia iniţială fiind apreciată la aproximativ 30 milioane de euro. Suprafaţa totală de depozitare, prevăzută a fi realizată la centrul de la Dudeşti, este de peste 80.000 de metri pătraţi.

Investiţia FM Logistic din comuna timişeană are ca principal scop preluarea operaţiunilor de depozitare, manipulare, co-împachetare şi distribuţie pentru produsele realizate de compania Nestle. Noul depozit este situat pe şoseaua ce leagă Timişoara de vama Cenad, spre Ungaria. Compania FM Logistic este prezentă pe piaţa românească începand din 2003 si realizeaza operaţiuni pentru o serie de companii de renume: Nestle, Procter&Gamble, Cora, L’Oreal, Henkel.

Prima investiţie realizată de FM Logistic în România s-a materializat tot la Timişoara, în noiembrie 2003, tot pentru compania Nestle. În 2004 a urmat deschiderea unui nou depozit, de 10.000 metri pătraţi, tot pentru compania Nestle, dar şi a unui depozit de 11.000 metri pătraţi, pentru Procter & Gamble. Locaţia de la Dudeşti este primul proiect de tip greenfield realizat de companie în România.


Lasă un comentariu

Categorii