Publicat de: realtor | 27/08/2009

Avem constructor pentru deponeu

S-a decis: deponeul ecologic de la Ghizela urmeaza sa fie construit de firma Confort S.A. din Timisoara. Oferta acesteia este de 71 978 530 lei la care se adauga TVA. Aceasta a fost considerata cea mai buna dintre cele patru oferte depuse la Consiliul Judetean Timis de firmele interesante.

gunoiAsadar, Comisia de evaluare a ofertelor aferente licitatiei pentru constructia deponeului ecologic de la Ghizela a ales castigatoarea. Urmeaza ca liderii judetului sa aprobe sau nu decizia acestei comisii.

Pentru deponeul de la Ghizela mai fusese nu demult o licitatie, dar aceasta a fost amanata din cauza ca firma castigatoare nu indeplinea conditiile impuse.

Urmeaza ca lucrarile efective la constructia noii locatii pentru gunoiul judetului sa demareze pana la finalul acestui an, iar peste un an sa putem depune gunoiul la Ghizela.

Intre timp, gropile de gunoi din Timis s-au inchis una cate una, iar autoritatile locale si cele judetene s-au vazut nevoite sa gaseasca solutii. Si au gasit: transportam cunoiul si il depunem in judetele invecinate.


Lasă un comentariu

Categorii