Publicat de: realtor | 10/09/2009

Extinderea Iulius Mall aduce noi oferte la Timişoara

Noi magazine la Iulius Mall. După inaugurarea magazinelor Zara, Bershka, Stradivarius şi Pull and Bear, Samsonite şi Musette, deschiderea locaţiei Altex şi a cafenelei Starbucks, concomitent cu relocarea zonei de foodcourt pe cel mai înalt nivel al construcţiei noi şi îmbogăţirea ofertei de entertainment cu cel mai mare club de bowling şi biliard din Timişoara poziţionat pe spaţiul foodcourt-ului actual, seria de noutăţi continuă.

Extinderea Iulius Mall aduce noi oferte la Timişoara

În zona de extindere va fi inaugurat magazinul Coccodrillo by Bambino, care va comercializa produse pentru copii cu vârsta de până la 14 ani. Originar din Polonia, Coccodrillo este unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte pentru copii din estul şi centrul Europei, având magazine în 20 de ţări.
Un alt magazin pentru copii care va fi inaugurat în toamnă este Bebeloo. Acesta va oferi hăinuţe pentru băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 0-

8 ani. Ineditul magazinelor sub acest brand este faptul că prezintă trei linii de articole pentru diferite ocazii din viaţa copiilor: linia sport, linia chic şi linia economy. Totodată, părinţii pot găsi în cadrul magazinului Bebeloo o gamă variată de încălţăminte confecţionată din materiale de calitate, în culori variate.
Cu ocazia extinderii mall-ului, zona de joacă pentru copii va fi redimensionată ajungând la o suprafaţă totală de aproximativ 700 mp. Play Zone, o nouă locaţie destinată celor mici, va fi concepută special pentru copiii cu vârste între 0 – 13 ani şi va cuprinde structuri de căţărat, tobogane uriaşe, tuneluri, jucării etc.
Seria de noi chiriaşi continuă cu magazinul Bio Markt, în cadrul căruia timişorenii vor avea la dispoziţie produse bio variate, de la food fresh, cosmetice, până la produse farmaceutice, suplimente alimentare şi obiecte pentru uz gospodăresc. Magazinul va fi desfăşurat pe o suprafaţă de 75 mp, investiţia totală ridicându-se la suma de 75.000 de euro. Amatorii de lounge şi ieşiri în oraş cu prietenii vor găsi din toamnă la IuliusMall Timişoara o nouă cafenea, Segafredo. Desfăşurată pe o suprafaţă totală de 234 mp,  aceasta va oferi un mix între prepararea cafelei perfecte şi stilul de viaţă tipic italienesc.


Lasă un comentariu

Categorii