Publicat de: realtor | 14/01/2010

Noul sediu al Finantelor din Timisoara e aproape gata

Lucrarile la noul sediu al Finantelor timisene sunt pe ultima suta de metri. Se fac finisajele, se  lucreaza la amenajarile interioare si au inceput sa fie instalate primele echipamente. Constructia a inceput in urma cu mai bine de zece ani, pe strada Gheorghe Lazar nr 9B. Locatia este in perimetrul Pietei Timisoara 700.

Lucrarile au tot trenat in deceniul scurs, caci finantarile (de la Ministerul Finantelor!) au venit tot cu taraita. Aurelian Candea, director coordonator adjunct, conducatorul de fapt al Directiei Generale a Finantelor Publice Timis, ne-a declarat ca mutarea in noul sediu se va face treptat, pana in luna martie, dupa cum se va reusi in actiunea de procurare de mobilier si echipamente. De fapt, se asteapta finalizarea bugetului de stat, pentru a vedea care sunt resursele puse la dispozitie. Noul sediu este unul modern si elegant. Are patru corpuri de cladire, din care cel principal are sapte etaje, adaugate subsolului, parterului si mezaninului. Corpul A este deservit de patru ascensoare pentru persoane si unul pentru materiale. Alte doua lifturi sunt plasate in corpul B. Acesta are trei etaje peste subsol, parter si mezanin. Suprafata construita desfasurata este de 14 200 metri patrati. Nu este foarte miult, caci aici urmeaza sa-si desfasoare activitatea nu doar Directia Finantelor, aflata acum in sediul de langa Prefectura, ci si Administratia Finantelor Publice, gazduita acum in sediul de la Optica.
finante 1_b

Vor fi incaperi speciale pentru tezaur, cu garaj pentru masina blindata, dar si un magazin pentru vanzarea marfurilor confiscate. De la etaj nu va lipsi spatiul destinat Scolii de finante pentru zona de vest a tarii. Vor fi chiar si spatii de cazare pentru inspectorii veniti in delegatie. Cladirea va avea o multime de ghisee pentru fiecare activitate in parte. Detaliile  si programul de lucru la noua adresa vor fi anuntate in perioada urmatoare, dupa finalizarea mutatului.

Reclame

Responses

  1. […] Articol Imobiliare Timisoara – stiri si noutati imobiliare din Timisoara » imobiliare timisoara […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: